OSE - Odense Sport & Event A/S

Partnerrejsen 2018 - Turen går til Wien


Dato og tid

Mandag d. 28. maj 2018 kl. 08:30 til onsdag d. 30. maj 2018 kl. 18:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 17. april 2018 kl. 14:55

Sted

Hans Christian Andersen Airport
Lufthavnvej 131
5270 Odense N
Denmark

Arrangør

Odense Sport & Event A/S
vip@ose.dk

Invitation til Partnerrejsen 2018 – Turen går til Wien

Apfelstrudel eller græskarkage med chili? Den elskede klassiker eller en dristig nyskabelse? Wien svinger konstant mellem klassisk og cool: Fra Hofburgs pompøse barok til Hundertwassers skæve univers og fra Wienervals på slottet til technofest ved Donau.

I år går vores partnerrejse til Wien den østrigske, fagre hovedstad, der altså kombinerer det finkulturelle med trendy byliv. Byen skal, i dagene fra mandag den 28. maj – onsdag den 30. maj, skabe rammerne for et af vores absolutte netværkshøjdepunkter – Partnerrejsen, som altid byder på højt humør, givende oplevelser og godt netværk. Udover at rejserne giver en masse inspiration, så har de igennem årene også skabt grobund for en masse nye relationer, der senere hen har ført til nye forretninger, nye initiativer og en spændende udvikling til glæde og gavn for de involverede parter, for vores by og vores ø.

Vi skal bo på det luksuriøse 5-stjernede Palais Hansen Kempinski Vienna, som ligger i hjertet af byen og med kort gåafstand til flere af byens oplevelsesrige tilbud. Hotellet huser 2 restauranter, bar samt et eksklusivt spa- og fitnesscenter. Læs mere om hotellet på deres hjemmeside: https://www.kempinski.com/en/vienna/palais-hansen/

Praktiske informationer om rejsen

Afrejse fra Beldringe (H.C. Andersen International Airport) mandag den 28. maj (forventet afgang kl. 9.00) Hjemrejse fra Wien (Vienna International Airport) onsdag den 30. maj (forventet afgang kl. 17.30)

Tilmeldingfrist: Senest tirsdag den 6. marts.

Vi glæder os til endnu en stor rejseoplevelse sammen med jer.

Venlig hilsen

Odense Sport & Event

P.S. Sæt et ekstra X i kalenderen onsdag den 18. april. Her præsenterer vi det fulde program for rejsen, når vi afholder vores ”Før vi rejser”- netværksaften på Restaurant Pasfall. Invitationen til dette arrangement følger snarest.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Odense Sport & Event A/S
vip@ose.dk